Två nyheter i shopen

Nu har vi fått in inte mindre än två nyheter på en gång i webshopen. Dels en underbar helt ekologisk exklusiv nagelolja. Nagelolja Eterisk

Sedan har vi fått äran att bli återförsäljare för en riktigt bra ny unik fotkräm CCS Foot Pro.
Vi har på vår klinik fått testa den med mycket goda resultat. Vi visste redan före testet att krämen bör var mycket effektiv eftersom de aktiva ämnena är samma som i Nåva Nagelgel mot nagelsvamp. Den borde bli en succe eftersom det är en så kallad all-in-one kräm som är på tapeten just nu. Vi gillar quick fix och detta är en kräm som håller vad den lovar.

Nu till vår underbara nya blekande, stärkande olja genom helt naturliga ekolgiska oljor. Den ger ljusare och starkare, flxibla naglar. Doftar underbart av citrus oljor och Patchuoli. Här kommer innehållsbeskrivningen för er som är insatta i ämnet :-)

Innehåll:
Kallpressade vegetabiliska oljor och eteriska oljor av högsta kvalitet – organic
Denna nagelolja innehåller mycket eteriska exklusiva oljor, därför luktar den ljuvligt. Toppnoten är citrus och basdoften av Patchuoli är lite sötare och kryddig. Patchuoli används ofta i exklusiva dofter. Oljan är gul som alla kallpresade oljor kännetecknas av.

Jojobaolja
Är egentligen ett vax som absorberas, och tränger in i nageln eftersom den liknar fettet i kroppens eget hornlager.

Risgroddsolja
En kallpressad olja som påminner till stora delar om jojobans egenskaper, går snabbt in i nageln

Eterisk Citronolja
Friskt doftande, stärker, bleker och ger glansiga naglar. På grund av citronoljan ska flaskan helst inte utsättas för mycket ljus.

Citronmyrten
Luktar mer citrus än citron självt och är 5 ggr mer antiseptisk än tea tree fast mildare mot huden, exklusiv dyr olja.

Pathouli
Har liknande egenskaper som Myrra men är mer potent antiseptiskt. Anses bra vid spruckna och sköra naglar. Doftar ljuvligt.

E-vitamin
Förhindrar oljan att härskna – förlänger hållbarheten. Samtidigt bra för din hud och dina naglar.



Kommentera här: